Titan Gel Gold Upotreba

Gel bi trebalo nanijeti na čisto tijelo, te prije nanošenja dobra ideja bi bila da se istuširamo.

Kada budete spremni da probate ovaj gel, ostvarite erekciju ili ako to nije moguće rukom izdužite penis. Zatim istisnite do 2 ml tečnosti iz bočice i ravnomjerno i u tankom sloju utrljajte po cijeloj površini penisa. Dobro utrljajte da se ravnomjerno apsorbije. Uz to, dobro bi bilo da radite i određene vježbe za izduživanje.

Ovu proceduru je potrebno ponavljati 2 – 3 puta dnevno tokom 1 – 2 mjeseca da bi vidjeli jasne rezultate. Prve vidljive promjene možemo uočiti poslije 3 – 4 nedjelje.

Titan Gel Gold je u potpunosti napravljen od prirodnih (biljnih) sastojaka i nema neželjena dejstva. Među glavnim sastojcima su biljke koje se koriste u drevnoj kineskoj medicini. Ove biljke utiču na protok krvi, održavanje seksualne aktivnosti i ponašaju se kao afrodizijak.

U roku od mjesec dana vaš penis bi trebalo da bude duži za 4 cm nego što je bio. Erekcije će vam biti dugotrajnije i tvrđe i moći ćete da duže uživate u seksualnom iskustvu.

Titan Gel Gold – Uputstvo za upotrebu sa vježbanjem

Titan Gel Gold upotreba - Titan Gel Gold pakovanje

LUBRIKANT: Temeljno namažite penis prije nego što počnete sa vježbom. U ovoj fazi se krema Titan Gel Gold preporučuje za maksimalnu efikasnost tokom treninga

Titan Gel Gold upotreba - Titan Gel Gold Vježba 1

NIVO – EREKCIJA: Masirajte penis laganim pokretima (ali nemojte biti pretjerano revnosni) da biste ga doveli do pola erekcije – ovo stanje penisa je optimalno za „ispumpavanje“ krvi.

OK ZAHVAT: sve dok Titan Gel Gold stimuliše cirkulaciju krvi iznutra, to radite mehanički, stežući penis palcem i kažiprstom u znak „OK“ kao što je naznačeno na fotografiji sa lijeve strane. Ovo će biti vaš osnovni zahvat.

Titan Gel Gold upotreba - Titan Gel Gold Vježba 2

KRENITE OD OSNOVE: Uputstvo zahteva da se penis uvuče u njegovu bazu, što bliže stidnoj kosti.

Titan Gel Gold upotreba - Titan Gel Gold Vježba 3

KREĆITE SE PREMA GORE: Polako se krećite prema gore, važno je da izvršite optimalan pritisak na penis – opipljiv pritisak, ali ne i onaj koji uzrokuje bol.

Titan Gel Gold upotreba - Titan Gel Gold Vježba 4

ZAUSTAVLJANJE PRED GLAVIĆEM: Kad ste stigli do glavića penisa, morate da stanete – ovo označava jedno ponavljanje vježbe, koje bi trebalo da traje oko tri sekunde.

PONAVLJANJE: Po završetku neophodno je – poslije promjene ruke – ponoviti cjelokupni postupak

Ako je svaki ovakav trening praćen primenom kreme Titan Gel Gold, možete postići željeni efekat mnogo brže nego kada samo vježbate. Ova kombinacija udvostručuje efekat gela – spoljna stimulacija protoka krvi, mehanički aktivirana rukama, dopunjuje unutrašnju stimulaciju.

Ovo je uputstvo za upotrebu je najtačnije i najpotpunije. Sama krema je veoma efikasan proizvod. Tradicionalno nanošenje kreme na polni organ će takođe donijeti željeni efekat, ali ako se kombinuje sa ovim tehnikama za povećanje, efekat će se znatno ubrzati i pojačati.

066 912 139